Klip 1_2: Skal jeg fortælle min søn, at hans far er en anden?

Dette er det andet klip fra det første afsnit af Spørg Momster. De næste par måneder, lægger jeg et nyt klip op fra Spørg Momster programmerne hver dag. Om lørdagen kommer programmet i dets fulde længde op.

Spørgsmål

Min søn er 1 år. Jeg er ikke sammen med den biologiske far, da han valgte at forlade mig under graviditeten, fordi jeg ikke ville gennemføre en abort. Jeg mødte kort tid efter min nuværende kæreste, som er blevet faren i min søns liv. Min kæreste har fået lov til at adoptere ham, da den biologiske far er helt ud af billedet. MEN hvilken alder skal min søn ha, før jeg fortæller ham, at hans far nu ikke er hans biologiske far? Og skal han overhovedet nogensinde have det at vide?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu
Gæster: Forfatter Annemette Voss, tidligere professionelle danser Cammilla Malmberg og bloggeren Karina von D’ahé.

Se med hvad der bliver givet af gode råd, og kommenter gerne, hvis du også vil bidrage med et godt råd.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

2 comments / Add your comment below

  1. Det var da noget af et dilemma og jeg er ikke helt enig!!! … de snakker om at fortælle børn det i en alder af ca før skole alder .. ja måske eller ikke … jeg tror ,man skal længer op i alder for ,at forstår det med hvem der er biologisk ,for hvornår forstår børn meningen med at være biologisk og betydningen af dette … jeg ved det ikke og ja vi har alle krav på at vide vores ophav ,uanset ,hvad det nu er …

    1. Hej Helle. Tusind tak for din kommentar! Du har fuldstændig ret, det er nemlig et rigtig svært dilemma. Så man baserer beslutningen ud fra, hvordan men selv ville gøre. Og her er vi alle så forskellige. Og selvom mødrene her var enige, så er det altid fedt med andre holdninger også. så tak for det 🙂

Skriv et svar