Klip 1_3: Min venindes søn er voldsom

Nu er det blevet tid til det tredje spørgsmål i det første program af Spørg Momster. Jeg ligger et nyt klip op hver dag i denne uge. Og på lørdag kommer hele programmet.

Spørgsmål

Min søn på fem går i børnehave med en dreng, hvor jeg er venner med moderen. Vi ses tit, da vi begge er på barsel. Men kemien er dårlig mellem drengene. Min søn er sensitiv. Han bryder sig ikke om for meget larm, og voldsomme, fysiske slås-lege. Min venindes dreng er en vild tumling. Han er meget fysisk og slår tit. Han tegnede på møblerne, sidste gang han var her. Hoppede i sofaen selvom jeg havde bedt ham stoppe. Der er mange konflikter med ham, og jeg er ved at være træt. Min veninde presser på for legeaftale mellem drengene. Og jeg må indrømme, at jeg ikke mener, at de skal lege sammen længere. Jeg gider det ikke. Hvordan siger jeg det til min veninde? 

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Blogger Karina von D’ahé, tidligere professionelle danser Cammilla Malmberg og forfatter Annemette Voss.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar