Klip 1_4: Legekammeraten har ødelagt drivhuset, hvem skal betale?

Så er vi nået til det fjerde klip af det første afsnit af Spørg Momster. I dette klip snakker mødre om legeaftaler, der går lidt galt, for at give et godt råd.

Spørgsmål

Min datter på 5 år har haft en jævnaldrende legekammerat på besøg. Legekammeraten har kørt ind i vores drivhus i en børnebil. Og et glas er gået i stykker. Jeg har undersøgt det, og det bliver dyrt at udskifte glasset. Jeg kan ikke selv gøre det, så jeg skal have en håndværker til det. Jeg synes, de skal betale udgiften, men min søster siger, jeg skal droppe det og selv betale. Hvad siger i?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Blogger Karina von D’ahé, tidligere professionelle danser Cammilla Malmberg og forfatter Annemette Voss.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

Skriv et svar