Klip 1_5: Min søn vil ikke til klassefesten

Her kommer det sidste klip i det første afsnit af Spørg Momster. Og når du har set det, så har du set alle klip og spørgsmålene i programmet. Hvis du har lyst, så kan du også se hele programmet herinde i morgen. Det varer lige knap en time, men så er der både intro og outro med. God fornøjelse med det.

Spørgsmål

Min søn er begyndt i 0. klasse. Han trives godt, er vellidt og en god kammerat. Der er en dreng i klassen (X), som vores ikke bryder sig om. X slår og driller børnene i klassen. Næste weekend holder X fødselsdag for drengene, og min søn vil IKKE med! Vi står fast på at værne om fællesskabet, og at man kommer til hinandens fødselsdage, medmindre man er syg eller forhindret. Men samtidig er JEG i konflikt med håndteringen af vores drengs følelser. Skal vi respektere, at han virkelig ikke ønsker at være med?  Far er meget tydelig, han skal med, der skal ikke graves grøfter i klassen, men bygges broer! Hvad ville i gøre?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Blogger Karina von D’ahé, tidligere professionelle danser Cammilla Malmberg og forfatter Annemette Voss.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

Skriv et svar