Klip 2_1: Min mand holder mig udenfor legene

Så er det mandag og dermed tid til en ny uge med klip hver dag. Og vi er nået til afsnit to. Her sidder mødrene og jeg for at hjælpe dig med et godt råd.

Spørgsmål

Forleden spurgte min mand vores datter, om de skulle spille et spil sammen uden at spørge, om jeg vil være med. Og her i går tog de ud for at cykle sammen, igen uden at spørge om jeg vil med. Jeg føler, at min kæreste ikke vil have mig med. Jeg laver også en del ting selv sammen med min datter, men han bliver altid spurgt om han vil med. Bør vi ikke lave ting sammen som familie? Selvfølgelig skal de have far og datter tid sammen. Men jeg bliver altså ked af det, kan jeg mærke. Hvad siger i?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Doula og forfatter Christina Jørgensen, coach og blogger Frejamay November og tidligere professionelle danser Cammilla Malmberg.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

Skriv et svar