Klip 2_2: Min kærestes bror sender nøgenbilleder til ham

Så er det blevet tid til det andet klip i afsnit 2 af Spørg Momster. Mødrene fik drøftet ivrigt for at finde frem til et godt råd. Husk, du også kan kommentere med dit råd nede i bunden af indlægget.

Spørgsmål

Jeg fik min datter for to måneder siden efter en graviditet, hvor jeg tog 26 kilo på. Jeg kæmper for at tabe mig, da jeg er flov over min krop. Men nu har jeg netop opdaget, at min kærestes storebror sender billeder til ham af damer uden tøj på. Jeg føler mig krænket over. Og jeg skammer mig over min egen krop. Kan jeg tillade mig at sige til min kærestes bror, at han skal stoppe?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Forfatter og doula Christina Jørgensen, coach og blogger Anne Deppe og danser og koreograf Cammilla Malmberg.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

Skriv et svar