Klip 2_3: Kan man være venner med sit barn?

Så er det blevet tid til det tredje spørgsmål i det andet program af Spørg Momster. Husk, jeg ligger et nyt klip op hver dag i denne uge. Og på lørdag kommer hele afsnit to af Spørg Momster.

Spørgsmål

Min kæreste er af den opfattelse, at han er ven med vores datter. Jeg er af den opfattelse, at man ikke er VEN med sit barn. Jeg fatter slet ikke min kæreste, og håber vi taler forbi hinanden, fordi jeg synes ikke, det er ok at tænke sådan.

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Forfatter og doula Christina Jørgensen, coach og blogger Anne Deppe og danser og koreograf Cammilla Malmberg.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

Skriv et svar