Klip 2_4: Mit barn stjæler

Vi er allerede nået til ugens fjerde klip. Og husk, at derefter sender jeg hele programmet herinde på Momster TV. Det plejer jeg at gøre hver lørdag. Men jeg har nogle små problemer med youtube for tiden, så håber jeg når det – ellers blir det først mandag morgen.

Spørgsmål

Min datter og jeg på 5 år har været ude og besøge en veninde. Da vi kom hjem, opdagede jeg, at min datter havde taget et af hendes neglelakker i lommen. Min datter ved godt, at man ikke må tage andres ting, medmindre man har fået lov. Desværre er det noget hun gør i ny og næ. Jeg har forklaret hende et utal af gange, at hun ikke må gøre det. Og at dem hun tager disse ting fra bliver kede af det. Hvad skal jeg gøre? Jeg synes, det er så pinligt over for min veninde. Og vil helst lade neglelakken blive hjemme og glemme det. Eller skal jeg give min datter en lektie og køre med hende ud til min veninde og tvinge hende til at aflevere den?

Medvirkende

Vært: Esme Emma Sutcu.
Gæster: Forfatter og doula Christina Jørgensen, coach og blogger Anne Deppe og danser og koreograf Cammilla Malmberg.

PS: Du kan abonnere på min youtubekanal lige her. Du kan også bare klikke nederst på klippet, så du kan se det inde på youtube. Og så kan du trykke på abonnér derinde. Så vil du altid få besked, når der kommer nye klip op.

Skriv et svar